Betaalt u teveel voor uw Syndicus?

Download Gratis dit Overzicht van de Gangbare Syndicus Tarieven.

Download de Tariefvergelijking

Vul uw gegevens in:

(*) Maak u geen zorgen, ik zal u geen spam toesturen of uw email ongevraagd aan anderen geven. Spam is voor onbeschaafde mensen en onbeschaafd ben ik niet!

Vul uw gegevens in om onmiddelijk uw tarief te vergelijken.

Wij zijn geen syndicus-praktijk! Smart Syndic is een initiatief van een mede-eigenaar om je te helpen slimmer met je syndicus om te gaan en je rechten af te dwingen in je mede-eigendom.

Meer dan 7000 mede-eigenaars volgen onze gratis nieuwsbrief, wat zegt men over ons:

Trends (Knack) Magazine noemt Smart Syndic gedachtenleider in mede-eigendom:

“Ik ontdekte SmartSyndic toevallig via het internet en dit heeft me geen windeieren gelegd. Jessie heeft mijn mede-eigendom correct en duidelijk gewezen op onze rechten en plichten. De pijnpunten waarmee we geconfronteerd waren werden met heldere blik gediagnosticeerd. SmartSyndic is voor mij niet alleen een bundeling van professionalisme maar ook van menselijkheid, in het syndicus landschap een rariteit.” — A. Delefortrie, Mede-Eigenaar.

“Dankzij Smart Syndic hebben wij kosten bespaard en weet ik eindelijk wat wettelijk is en wat niet. Ze maken mij alvast geen blaasjes meer wijs!” — Francis M., mede-eigenaar en commissaris van de rekeningen.

“Dankzij Jessie zijn tussenkomst is het beheer van ons gebouw terug op de sporen gezet.” — W. Pauwels, Mede-Eigenaar.

Vaak komt men pas te weten welke grote kosten er gepaard gaan met een appartement nadat men het heeft gekocht. Een niet onbelangrijke kost in dit geheel is natuurlijk de terugkerende kost van de syndicus. Daar bovenop komt dat het tariefsysteem vaak ook niet transparant is.

Om dit aan te pakken heb ik een studie gedaan om dit duidelijk te maken zodat u op een eenvoudige manier kunt te weten komen waar u zit met de kosten van uw gebouw. Geef hierboven uw naam en email adres en u ontvangt gratis de studie die ik hierover gemaakt heb.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Wie bent u, waarom stelt u dit gratis ter beschikking en kan ik u wel vertrouwen?


Antwoord: Hallo, mijn naam is Jessie Dedecker en ik ben net zoals u ook mede-eigenaar. Omdat ik de problemen in verband met het beheer van ons gebouw beu was en nergens hulp kon vinden heb ik een opleiding syndicus gevolgd (ik ben echter geen beroepssyndicus!) . Toen ik met andere eigenaars van appartementen praatte over de problemen die ik met mijn syndicus ervaren heb, heb ik gemerkt dat ik lang niet de enige was met problemen en daarom ben ik dit initiatief begonnen. Ik heb ondertussen rechtstreeks reeds meer dan 7000 mede-eigenaars geholpen om hun rechten af te dwingen in hun mede-eigendom.

Vraag: Waarom moet ik mijn naam en email adres geven om toegang te krijgen?

Antwoord: Ik heb gemerkt dat mede-eigenaars vaak niet goed weten wat hun rechten zijn als het aankomt op het beheer van hun mede-eigendom. Beslissingen die een grote impact hebben op de maandelijkse kosten worden genomen zonder dat men eigenlijk goed weet waarover het juist gaat. Ik zal u sporadisch tips en weetjes toesturen zodat u uw rechten beter leert kennen en beter het beslissingsproces in uw mede-eigendom begrijpt en kan beinvloeden. Merk op, dit alles is volledig gratis en u kunt mijn nieuwsbrief op elk ogenblik stopzetten. Spam is voor onbeschaafde mensen en onbeschaafd ben ik niet!


Download de Tariefvergelijking

Vul uw gegevens in:

(*) Maak u geen zorgen, ik zal u geen spam toesturen of uw email ongevraagd aan anderen geven. Spam is voor onbeschaafde mensen en onbeschaafd ben ik niet!