We zijn blij dat het antwoord u verdergeholpen heeft

Smart Syndic heeft ook uw hulp nodig...

0 Flares 0 Flares ×

Mijn naam is Jessie Dedecker, ik ben de bezieler achter Smart Syndic, het informatiepunt voor de mede-eigenaar. Smart Syndic is eigenlijk een beetje een uit de hand gelopen project. Ik ben nu ongeveer vijf jaar geleden begonnen met dit initiatief. Mijn doelstelling is in de eerste plaats om zoveel mogelijk mede-eigenaars te helpen door hen beter te informeren. De wetgeving is jammer genoeg zodanig complex gemaakt dat ze quasie onbegrijpbaar geworden is... en dit wordt door sommigen in hun voordeel gebruikt.

Dat er een grote nood is aan hulp in de wereld van mede-eigendom wordt denk ik bewezen door mijn nieuwsbrief. Deze telt ondertussen al meer dan 7.500 mede-eigenaars en groeit dagelijks nog verder. Deze nieuwsbrief is momenteel gratis en het stellen van vragen via het forum ook. Dagelijks krijg ik verschillende vragen die redelijk wat opzoekingswerk vragen om degelijk te kunnen beantwoorden.

Mijn dilemma

Het initiatief is een beetje slachtoffer geworden van haar eigen succes. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is Smart Syndic een project die ik na mijn voltijdse baan nog doe. De avonden dat mensen televisie zitten te kijken of uitstapjes maken in de weekends ben ik vaak bezig met opzoekingen om vragen te kunnen beantwoorden van de vele leden uit de community. Misschien hebt u zelfs ook wel al eens een vraag gesteld? Ik help heel graag omdat ik weet dat ik het verschil kan maken en mensen effectief verderhelpen.

Daarnaast zijn er echter ook de maandelijkse kosten verbonden aan de website waarop Smart Syndic draait. Er zijn de aanpassingen aan de website en verschillende software toepassingen die aangekocht moeten worden. Verschillende diensten waarop ik beroep moet doen om alles vlot draaiende te houden en ervoor te zorgen dat mede-eigenaars Smart Syndic kunnen vinden. Mensen zeggen mij dat het niet slim is om dat allemaal te blijven doen, wetende dat ik er niet alleen mijn tijd maar er ook nog zelf geld insteek... Ik heb dit lang ontkent maar zo kan het project inderdaad nooit overeind blijven.

De oplossing

Sommigen ondersteunen dit initiatief door onze cursus over de wetgeving van de mede-eigendom in de praktijk te volgen. Maar niet iedereen voelt zich geroepen om de cursus te volgen. Daarom is er nog een andere manier om bij te dragen.

Hoe kan u het voortbestaan van Smart Syndic verzekeren?

Help ons u verder te helpen en maak een donatie op het volgende rekeningnummer 651-1502228-92 (IBAN is BE12 6511 5022 2892 en BIC code is KEYTBEBBXXX) op naam van SmartSyndic, Grimstedestraat 4, 2300 Turnhout. Het bedrag dat u wilt doneren kan u zelf vrij bepalen (De meesten dragen 25 EUR bij maar minder of meer mag natuurlijk ook - alle hulp is welkom).

U kan ook electronisch een donatie doen via PayPal: [sc:paypal-donate]

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun,
Jessie Dedecker
0486/909.963

PS: Vermeld aub als opmerking bij uw overschrijving uw email adres zodat ik weet hoe ik u kan bereiken om u te bedanken voor uw steun.

0 Flares Facebook 0 0 Flares ×